2024

 

Afscheid van Aooi Jean Pierre Boelaars

Inmiddels was de tijd aangebroken voor Jean Pierre Boelaars om met FLO te gaan en daarom namen we met zijn allen afscheid van hem op 14 maart.

Naast alle andere sprekers hebben we als vereniging JPJPJ ook toegesproken en hem een geschenk, welke hij mooi met het geschenk van het Regiment kan gebruiken, gegeven. JP nogmaals namens alle leden van de vereniging en iedereen die de vereniging een warm hart toe draagt gefeliciteerd met het betrekken van deze mijlpaal.

 

 

Afscheid van Aooi b.d. Harm Verhoeven

Aangezien de inmiddels Aooi b.d. Harm Verhoeven 4 jaar geleden al groot had uitgepakt om zijn 36 jarig dienstverband te vieren, hield hij het afgelopen donderdag, 22 februari, wat kleiner. Tijdens een lunch en informeel samenzijn nam Harm afscheid en wij hebben op onze gepaste wijze afscheid van hem genomen, maar zijn er van overtuigd dat we Harm nog regelmatig terug gaan zien tijdens onze contactdagen.

Harm nogmaals gefeliciteerd en we zien elkaar op de wapendag en op 6 september

 

 

 

Gouden medaille voor Aooi Jacob van der Gaast

Op 15 februari hebben we stil hebben gestaan bij het 36 jarig jubileum van Aooi Jacob van der Gaast.

Zijn medaille heeft hij anderhalf jaar geleden al gehad, alleen door omstandigheden was het tot een festiviteit niet gekomen.
In Klein Hartenstein heeft onze voorzitter Jacob namens alle leden gefeliciteerd en hem de bijbehorende geschenken overhandigd.
Jacob nogmaals gefeliciteerd en bedankt dat we deze bijzondere locatie hebben mogen ervaren.