Bedrijven

Kunststoffen, composiet, kogelwerend en veiligheid

 

Allplast BV producent ballistische SECULAM beglazingen in de  beschermingsklassen BR 1-7 volgens EN 1063 en STANAG 4569 (Level 1-3) voor voertuigen, vaartuigen en gebouwen als ambassades en gevangenissen. Al onze producten zijn door TNO gecertificeerd. Naast deze activiteiten produceert Allplast kogelwerende vizieren, veiligheidsschilden voor het politiewezen en composietproducten. Alle materialen worden middels autoclaaf procestechnologie gefabriceerd. Hiervoor worden ook thermoplastische vezels en carbon ingezet; het top-line product hiervoor is de Albatros thermal-imager die geleverd wordt aan Thales. www.allplast.nl 

 

Holmatro "mastering power"

 

Specialisten uit de hele wereld kennen de brute krachten van het hydraulische gereedschap van Holmatro. Holmatro ontwerpt, ontwikkelt, produceert en levert al meer dan 45 jaar hydraulische scharen, spreiders, rammen et cetera, waarmee brandweermannen al vele levens van beknelde slachtoffers hebben gered. Maar ook andere organisaties, zoals politie-eenheden, arrestatieteams en speciale legereenheden gaan steeds meer gebruik maken van Holmatro’s materieel. Want het opent letterlijk deuren die anders gesloten bleven.”
Klik hier om naar onze site te gaan.

 

 

Ultieme, robuuste mobiliteit op het terrein

 

Hitte, koude, stormregens of blakende zon. Medewerkers van onze krijgsmachtdelen komen overal. Daarom moet het materiaal even veelzijdig en robuust zijn om te kunnen werken in alle omgevingen. Toughpad tablets en de nieuwe Toughbook CF-20 notebook blijven presteren. Alle Toughpad tablets en de nieuwe Toughbook CF-20 voldoen aan de MIL-Standaard (MIL-STD810G) voor o.a. schokbestendigheids- en temperatuurklasses en aan de Ingress Protection standaard IP65 voor water – en stofbestendigheid. Robuust vanbinnen en vanbuiten geven deze apparaten uw medewerkers optimale bewegingsvrijheid en toegang tot data en applicaties, ook onder de meest extreme omstandigheden! Benieuwd wat Toughpad tablets en Toughbook notebooks voor uw medewerkers kunnen betekenen? Check onze website!
www.toughbook.nl

 

 

Vonk B.V.: Sterk in licht en koffers!

 

Creatief verpakken is een kunst.
Vonk B.V. bedenkt en levert oplossingen voor verpakkingswensen en - uitdagingen voor alle defensie onderdelen, zoals de Genie. Betrouwbaarheid, lichtgewicht, duurzaamheid en praktisch gebruik zijn daarin belangrijk. Ons ruimte assortiment in water- en stofdichte transportkisten, gereedschap - , medische - , munitie - , laptop - , wapen – en chemisch bestendige kisten is samen met onze eigen 1520TC als luchtvaartbestendige gereedschapskoffer, 19”racks en kunststof veldbureaus in vele opzichten doeltreffend.

Licht in de duisternis.
LED valbestendige tentlampen, oplaadbare lichtunits en explosieveilige lampen met antistatische behuizing voor het veilig werken in omgevingen met zowel stof, als gas en ook drugslabs. Breed en diep assortiment aan modellen in zowel kunststof als aluminium. Sommige modellen laden de accu in de lamp, terwijl SupraBeam juist de mogelijkheid biedt, om een accu extern te laden.  Klik hier om naar onze site te gaan.