VGOO leden in bedrijf

Afbeelding met tekstAutomatisch gegenereerde beschrijving Natuurcampeerterrein De Maasakker

Ik ben Ed Steiger, 39 jaar onderofficier van de Genie geweest. Na mijn diensttijd zijn we thuis een mini camping begonnen. Onze camping is speciaal voor de tent kampeerder. Nu hebben wij 2 boogtenten aangeschaft, met inrichting zoals originele tent verlichting, bedjes en stoelen. Hier hebben we een leuk arrangement gemaakt voor een reünie weekeinde voor veteranen of ex-dienstplichtigen die graag nog een keer bij elkaar willen komen voor een gezellig weekeinde. 

Maar gewoon komen kamperen met je tent of vouwwagen kan natuurlijk ook.
Via deze link kom je op mijn website. 

 

 

Voiture d'Amour

 

Mijn naam is Hans van Meteren en ik ben een genist b.d. en actief voor de Stg Veteranen Regiment Genietroepen. Ik ben een bedrijf begonnen in trouwvervoer en vervoer voor bijzondere gelegenheden. Omdat ik denk dat er nog steeds militairen in uniform willen trouwen, wil ik hen graag mijn diensten aan bieden. Maar ook voor andere gelegenheden kan men van mijn diensten gebruik maken. https://www.wilmavanhoesel.nl/

 

J.M. Massage

 

Laat ik me even voorstellen, ik ben Joost Michielsen en, na 38 jaar actief genist, sinds 3 sep 2012 met FLO. Om na mijn FLO toch nog wat om handen te hebben ben ik in 2006 begonnen met de cursus ontspanningsmassage, later dat jaar gevolgd door de cursus hotstone-massage. In 2009 heb ik de cursus sportmassage gevolgd.
Na mijn pensionering ben ik gestart met mijn eigen praktijk en om de cliënten nog beter te kunnen helpen en adviseren heb ik de cursussen blessure preventie en herstel- en conditietrainer gevolgd. Ik kan nu de sporter adviseren om zo blessures te voorkomen of, wanneer er een blessure is, de sporter begeleiden van begin tot weer sportfit.
Belangstelling?? Neem gewoon even contact op of kijk op : www.jmmassage.nl